Меню
Кошница с продукти

За нас

Casyopea® е основана през зимата на 2002 година, последвано от откриването на първия ни магазин в София. Положителните отзиви спрямо концепцията за създаването на българска натурална козметика, ни насърчи да продължим да развиваме и обогатяваме нашата продуктова линия.

Създаваме продукти за всеки, който държи на чистата и честна козметика за себе си, семейството си.

При сегашното динамично темпо на живот не е лесно човек да намери деликатния баланс между удоволствието, семейството и кариерата. Създадохме Casyopea®, за да ви дадем възможност да се порадвате на времето, отделено само за вас самите. Вярваме, че здрав дух в здраво тяло е правилният път за водене на щастлив начин на живот. Ето защо ние ви каним да оставите настрана ежедневната си рутина и поне малко да подправите живота си.

Всички наши козметични продукти, сапуни и свещи са ръчно направени. Всички те са произведени с любов и загриженост, така както бихме ги направили за себе си, нашите деца и приятели. Използваме уникални аромати и съставки, дадени от Природата.

Casyopea използва натурални, необработени суровини и екстракти, които се съчетават при необходимост с ниско термична обработка, за да запазят полезните си свойства и да ви помогнат да покажете най-добрата версия на себе си и усещането за вашето лице и тяло, със здрава, хидратирана и неустоима кожа и излъчване.

Casyopea е против експериментите с животни и използването на животински съставки.

Сега, след години на упорита работа и проучвания, ние вярваме, че сме създали печелившата формула на „Вашата лична спа колекция”.

От 2012 година Casyopea е член на Българска Национална Асоциация Етерични масла, Парфюмерия и Козметика (БНАЕМПК)

От 2016 година марката е сертифицирана за производство на Натурална козметика по стандарта на "Биоагричерт"


Произвеждаме 4 основни категории на сапуни и всички те са ръчно изработени

Глицеринови сапуни - Тези сапуни са подходящи за поддържането и грижата за нормална до мазна кожа. Високото съдържание на глицерин и кокосово масло помага да се запази естественото ниво на влажност на кожата.

Крем сапуни - Тези сапуни съдържат високо ниво на масло от шеа и кокосови масла, които дълбоко подхранват кожата. Кремът консистенция, в съчетание с масло от шеа и кокосови масла, помага за поддържането на еластичността на кожата. Те са подходящи за нормална към суха кожа.

Сапуни с маслиново масло - Тези естествени сапуни са базирани на маслиново, палмово, кокосово, сладък бадем, авокадо и масло от шеа, смесени с изсушени цветя и билки за дълбоко подхранващо и омекотяващо действие. Тези съставки поддържат кожата красива и еластична. Те са особено подходящи за суха чувствителна кожа. В тази група изработваме и сапуни с масла от Какао, Екстракт от розмарин, арганово масло и смятаме да разширяваме именно тази специфична група сапуни.

Сапуни с люфа - Люфата е едно от световно известните растения, използвана за дълбок и ефективен масаж, като същевременно поддържа кожата гладка и здрава. В съчетание с натуралните глицеринови сапуни, този продукт осигурява на кожата приятен масаж с активно ексфолиращ ефект и приятен аромат на кожата. Използването му редовно помага за подобряване на кръвообращението, еластичността на кожата и има антицелулитно действие.