Меню
Кошница с продукти

Въпроси и отговори

1. Забравена парола – как да вляза отново със стария си потребителски профил?

Кликнете върху връзката и попълнете потребителското си име и е-майл адреса, с който сте регистрирани. Ще Ви бъде изпратена нова парола, с която да влезете. След това може да я променяте с Ваша, лесна за запомняне парола.

2. Как да пазарувам в Casyopea.com?

За да пазарувате в Casyopea.com не е необходимо да сте регистриран потребител. Ако вече сте направили своят избор и сте решили да закупите стока от Casyopea.com е необходимо да отидете на страницата с продукта, който сте избрали и да кликнете върху бутона “Купи”. Оттам кликнете на иконата с кошницата, която дава статуса на вашата покупка. Тук можете да коригирате артикулите и количествата, които сте заявили, както и да въведете вашият промо код и след натискане на “Обнови”, той ще бъде добавен като отстъпка, извън обявените 7%. Тук можете и да се информирате каква би била цената на доставката ви, като кликнете на оцветения в червено текст в полето Доставка SPEEDY (По цени на куриера). След като се уверите в избора си на стока продължете с бутона ”Поръчай”. Ще бъдете изведени на страница, от която са видими всички детайли на поръчката: линк към вход/регистрация в сайта (ако имате или желаете такава), линк за въвеждане на промо код, адрес за доставка, цена за доставка, спедитор за доставка, начин на плащане, обща сума за заплащане, поле за коментари към поръчката. След като се убедите в коректността на въведените данни натиснете полето до “Приемам условията за ползване” и бутона “Поръчай”. Ще бъдете прехвърлени във финална страница, от която ще видите детайли на поръчката: номер, дата, адрес, лице за контакт, начин на плащане и продуктите. Препоръчваме Ви да отпечатате тази страница и да я съхраните.

3. Как да се регистрирам в Casyopea.com?

В горната част на началната страница ще видите връзка „вход”. Кликвайки на нея ще отидете на страница за идентификация с поле за потребителско име или e-mail и парола. Кликвайки на бутона „Вход” Вие вече сте регистриран клиент в Casyopea.com. Вашият достъп е създаден и ще получите писмо с информация, как да активирате достъпа си. Запомнете, че трябва да активирате Вашия достъп кликвайки на връзката за активация. Тази връзка е изпратена на е-мейл адреса с който сте се регистрирали.

4. Как да видя статуса на направените от мен поръчки?

За да видите статуса на Вашите поръчки е необходимо да кликнете върху бутона “Профил”, който се намира в горната дясна част на заглавната страница. Ще видите всички направени от Вас поръчки и техния статус.

5. Как да разгледам стоките в Casyopea.com?

Кликвайки върху категорията в лявата част на екрана, ще се отворят подстраници илюстровани със снимки и описание на продуктите. Всяка снимка е линк към категория или продукт в Casyopea.com. Кликвайки върху продукта или описанието, ще влезете в индивидуалната му страница. Тук може да се запознаете с подробно описание, неговата функционалност, както и да разгледате снимки с опция за уголемяване. Можете да поръчате продукта с бутона „купи”.

Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл.55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!