test

100% натурални

За всеки продукт Casyopea използваме съставки с натурален и органичен произход, доставени от региона им на добиване. Така маслата и активните съставки запазват най-добре своите качества и свойства. Създаваме собствени формули и разработки, в които елементите взаимно се допълват и доразвиват функциите си, за да се постигне максимален ефект при използването им.  
 

Ръчно изработени

Всички продукти Casyopea са произведени в нашите фабрики. Работилницата ни за козметика и свещи е разположена в сърцето на Розовaта долина, там откъдето черпим идеи и вдъхновение за всеки нов продукт Casyopea. Влагаме цялата си грижа и лично отношение, защото вярваме, че това е начинът да предадем емоциите, които стоят зад създаването на всеки един продукт. Емоции, които всеки може да предаде нататък …
 

Сертификати

Продуктите Casyopea подлежат на постоянен контрол и са сертифицирани за натурална козметика от Bioagricert . Използваме есенцията на природата, точните и най-чисти съставки. Придържаме се към ниска термична обработка, когато се налага такава. Старателно подбираме доставчиците си на суровини. За да достигне до вас завършеното послание на Casyopea, чрез всеки един продукт – малко от природата във всяка кутийка!
 

Welcome the Nature

Welcome the Nature! Разбирайки и уважавайки даровете на природата, се стремим към нейното опазване и облагородяване. Casyopea е против тестовете и опитите върху животни. В продуктите на Casyopea няма синтетични консерванти, оцветители и парабени. Използваните оцветители са от хранителни, както и различни подправки. В продуктите за ексфулиране използване, естествена гъба луфа, морски соли, захар и стрити костилки от кайсия, без всякакви вредни силиконови частици.