Регистрирайте се в магазина ни и получете 10% отстъпка от първата поръчка! Отстъпката ще бъде приложена автоматично при поръчка.

Партньорство

ДИСТРИБУЦИЯ
 • Без изискване за минимално количество
 • Индивидуален подход към всеки клиент и пазар
 • Възможност за изключителни права
Научете повече...
 
ФРАНЧАЙЗИНГ
 • Ниска първоначална инвестиция
 • Без предишен опит и познания
 • Пълна подкрепа от първия ден
Научете повече...
 
PRIVATE LABEL
 • Собствена маркетингова идентичност
 • Собствено продуктово портфолио
 • Опитен партньор в производството на натурална козметика
Научете повече...
 

 

Дистрибуция

 

CASYOPEA® е един от водещите български производители на натурална козметика, восъчни изделия и сапуни. Всеки един продукт е създаден в процес на 100% ръчна изработка, използвайки естествените съставки и аромати, подарени ни от Майката Земя. След години на упорита работа и растеж, CASYOPEA® разработи собствени принципи, базирайки се на постоянно обслужване на клиенти и фокус върху бизнес изискванията на нашите партньори. Опитът ни научи, че всяко взаимодействие с клиента е възможност да се запознаем в дълбочина с неговите изисквания и да намерим най-подходящия начин за тяхното изпълнение. Компанията е отворена към разширяване на търговската си дейност на нови пазари. Сега Ви предоставяме тази възможност.
 

Стандартни условия на работа

 

Задаване и изпълнение на поръчки

Поръчките могат да бъдат изпратени по електронната поща на адрес office@casyopea.com. Отдел Продажби ще се свърже с Вас в рамките на 2 дни с информация за подготовката на поръчката. Стандартния срок на изпълнение на заявка е 2 седмици от получаването на авансовото плащане. Поради ръчната изработка на продуктите са възможни леки промени в дизайна, декорацията и основните характеристики на продукта.
 

Финансови условия

При приемане на поръчката се заплаща 50% от сумата, а доплащането от е преди доставката. Кредитни условия могат да бъдат договаряни.
 

Логистика

CASYOPEA ® подпомага своите партньори в намирането на най-добрата транспортна оферта. Логистичния екип поддържа постоянни връзки с повечето транспортни компании в страната и преговаря за най-подходящия вид транспорт. Единствено след съгласието на клиента, поръчката се подготвя за износ. Независимо от това, всеки може сам да организира транспорта и вземането на поръчката от склад. Транзитното време зависи от избрания вид транспорт (вода, въздух, вода) и крайната дестинация. Товаро-разтоварните дейности на стоките се извършват в работни дни. Във всички случаи CASYOPEA® препоръчва карго застраховка. Компанията не носи отговорност за повредена стока по време на транспорта.
 

Приложимост със закона

Стандартния договор за дистрибуция е предмет на регистрация в Българско-търговско промишлената палата (БТПП) с продължителност 1 година. Изключителни права на дистрибуция могат да бъдат разпределени по региони или страни.
 

Условия на производителя:
 • Минимално количество продукти – 200 евро. За по-малки количества поръчките се изпълняват от нашия онлайн магазин.
 • Дистрибуторът покрива всички държавни разходи за регистрация на продукти CASYOPEA® на територията на държавата, в която оперира.
Подкрепа на клиента:
 • Подкрепа в търговията с козметични продукти
 • Логистична помощ
 • Предоставяне на подборна информация за продуктовия асортимент и маркетинг съвети за успешни продажби;
 • Предоставяне на всички продуктови документи и сертификати за законна международна търговия;
 • Съдействие при изработка на подходящи рекламни материали

 Китай

Hong Kong and Macau, www.oba-asiashop.com

 Испания

Valencia, Casyopea Valencia, www.casyopea.es

 Испания

Palma de Mallorka, Natural Lifestyle Pollenca

 САЩ

Chicago, Silo – Global

 Англия

Leicestershire, Caress Limited

 Словения

Ljubljana, Monna.Si

 Румъния

Ramnicu Valceat, SC DA’IS BISTRO SRL

 Австрия

Vienna, DFK EU

 Литва

Mazeikiai, MB “ DOMUS AGNI“

 Тайван

Taoyuan, Charming Sunny

 Франция

La Rochette, “Rose et parfum”

Англия

City of Bristol, Radoslava Pavlova
Mobile: +447305170733

 

Франчайзинг


CASYOPEA е създадена преди 14 години и установява стабилни бизнес отношения с дистрибутори, франчайз партньори и търговци на дребно в Европа, Америка и Азия. С натрупаният през годините опит, компанията предава на своите партньори разработена специфична система за цялостно изграждане, организиране и управление на търговски щанд CASYOPEA

1. Защо да избера екипа на CASYOPEA? CASYOPEA Ви дава възможност да реализирате собствен бизнес за себе си, но не и единствено от себе си. Това не е обикновен бизнес модел. Това е търговия на международно ниво, чиято цел е да увеличи бизнес възможностите с ниски инвестиции и прости операции. Ползите за франчайзополучателя започват от първия ден със съдествието и подкрепата на франчайзодателя при преговори за отварянето на магазин или разполагане на щанд; оптимален избор на продукти, рекламни материали и постоянна помощ по време и след отварянето на обекта.

2. Ще получа ли обучение? Едно от най-ценните предимства, които получавате от франчайз партньорството е обучението. Трейнинг периода се извършва предварително на място в магазини и щандове CASYOPEA®или директно в държавата, в която ще бъде разположена франчайз единицата. Курсовете се провеждат на английски или български език от обучен специалист от CASYOPEA®.

Основните задачи на обучителния период са:
 • Опознаване на цялостната концепция на компания CASYOPEA
 • Запознаване с продуктовия микс в детайли
 • Знания относно използваните продажбени и маркетингови методи
 • Управление и усвояване на работа със стокова програма и касов апарат
 • Овладяване на тактики в подготовката на поръчки, поддръжка и управление на търговския обект

3. Кой се заема с изработката на щанд CASYOPEA? Компанията работи със специализирани дърводелци, изгработили всички действащи щандове CASYOPEA®. Той е проектиран на база продуктовия асортимент, дава възможност за лесен достъп до всеки продукт и подходящо работно пространство, запазвайки атрактивната си външност и дизайн. Приблизителната площ на щанда е 10-15кв.м. Възможна е и изработката на щанда от местни дърводелци, в страната, в която обекта ще бъде разположен. Всички необходими схеми и скици ще бъдат предоставени за ползване. И в двата случая готовият щанд притежава ръководство за лесна и бърза конструкция.

4. Ще получа ли помощ по време на работа? Разбира се! Екипа на CASYOPEA® предоставя постоянна подкрепа и консултации за всяка една стъпка към успешните продажби, качествено задоволяване на потребностите на клиентите и всякакъв тип въпроси и информация от страна на франчайзополучателя. Напътстваме и работим с нашите клиенти с необходимата грижа и професионализъм за успешното управление на бизнеса и формиране на добре утвърдени пазарни позиции.

5. След колко време ще имам действащ бизнес? С добра организация и ясно дефинирани цели, франчайзополучателя ще получи действаща франчайз единица след месец. Всички етапи по отварянето на търговския обект се разглеждат внимателно със служителите от различни отдели в CASYOPEA®.

6. Ще получа ли логистична подкрепа? Логистичните решения са на база вида на използвания транспорт. Разходите по доставката зависят от географското разположение на обекта и крайното тегло. CASYOPEA®подпомага своите клиенти в намирането на най-добрата транспортна оферта. Клиента избира най-подходящия и удобен транспорт (въздух, вода, вода и др.) и на тази основа логистичния отдел ще предостави релевантна оферта. Съществува възможност партньора сам да организира доставката от чужбина, но опита показва, че е малко по-скъпо. Друг вид въпроси като изготвяне на ценова листа, евентуална печалба от действаща единица, основни разходи и първоначални инвестиции, продуктов асортимент, изготвяне на поръчка, допълнителни такси (франчайз и маркетингова такса) се обсъждат допълнително на база избраната локация за разположение на обекта, неговия размер и др.

 Китай

Hong Kong and Macau, www.oba-asiashop.com

 Испания

Valencia, Casyopea Valencia, www.casyopea.es

 Испания

Palma de Mallorka, Natural Lifestyle Pollenca

Стани франчайз

 

 

PRIVATE LABEL

 
Casyopea®  предлага услугата Private Label, а именно разработката и производство в нашите работилници на натурални, ръчно изработени сапуни, свещи и козметика за вас, под вашето лого. Заедно с това можем да ви предложим и цялостна концепция на  продуктовата линия, опаковки и подходящи за вашето послание етикети и маркетинг материали. 
 

Вземи Private Label

 Швейцария

Bremgarten​Megusta Tradingwww.megustatrading.com

 Гърция

Thessaloniki, AromaDiva, www.aromadiva.gr

Вземи Private Label