Регистрирайте се в магазина ни и получете 10% отстъпка от първата поръчка! Отстъпката ще бъде приложена автоматично при поръчка.

Как да поръчам?

Уважаеми клиенти на Casyopea.com, влизайки в страницата Е-МАГАЗИН, ще видите полета с указания, а именно:

  • категории на продуктите – тук са представени всички стоки предлагани от Casyopea.com;
  • профил – за Ваше и наше улеснение е необходимо да се регистрирате в Casyopea.com еднократно. При всяко следващо посещение попълвайте в полето „потребител” своето потребителско име, а в полето „парола” – потребителската си парола. При забравена парола използувайте полето „забравена парола” и ще Ви изпратим на указания е-майл нова. За да пазарувате в онлайн магазина на Casyopea.com не е нужно да се регистрирате;
  • кошница – показва броя и вида на купуваните от Вас стоки;
  • промоции – изложени са всички стоки, които имат промоция за периода;
  • нови продукти – най-новите предложения.
     

Приемане на заявката


Заявката за покупка се приема от Casyopea.com чрез изпращане на съобщение до електронната пощенска кутия за кореспонденция с Клиента, което съдържа: информация за основните характеристики на заявената стока, нейната продажна цена с отстъпката (клиентска или на магазина), стойността на пощенските или транспортни разходи, невключени в продажната цена и свързани с нейната доставка, избрания от Клиента начин на плащане, посочените данни за фактура и адрес за доставка. Заявката поражда действие между страните след проверка на наличността на заявената за покупка стока и след потвърждаване на валидността й на посочения от Клиента телефон за връзка или чрез изпращане на съобщение до електронната му пощенска кутия за кореспонденция.
 

Цени


Всички цени в Casyopea.com са в български левове, с включен ДДС.
Указаните в Casyopea.com цени на отделните стоки са за единично количество и не включват разходите за доставка.
Базовата отстъпка в онлайн магазина на всеки един продукт е 7%. Всички останали видове клиентски отстъпки се прилагат извън тези 7%.
Дължимата от Клиента продажна цена е посочената в поканата за закупуване на стоката към момента на подаване на заявката за покупка.
 

Начин на плащане


Уважаеми клиенти, предлагаме Ви следния начини за заплащане на поръчаните стоки:

Плащане при доставка

Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера. Тя  е отбелязана в цената на поръчката. Разходите по инакасо и застраховка се поемат от Потребителя.

ePay

За да извършите плащане през системата на ePay е необходимо да бъдете регистрирани в системата. След като приключите с поръчката ще бъдете автоматично пренасочен(а) към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането.

Банков превод

Необходимо е да посетите най-удобния за вас клон на която и да е банка и да преведете дължимата сума по сметка на “Леа 1” ЕООД.

Ако имате съществуваща банкова сметка в банка дължимата сума се прeвежда от вашата сметка по сметката на “Леа 1” ЕООД.
Ако нямате банкова сметка преводът се извършва чрез “ВНОСНА БЕЛЕЖКА”, като съответно цената на банковата такса е малко по-висока от колкото при платежното нареждане (между 2,00 и 6.00 лв. в зависимост от банката).

Попълнено “ПЛАТЕЖНО НАРЕЖДАНЕ” и “ВНОСНА БЕЛЕЖКА” се показва на последната стъпка от онлайн поръчката, когато е избран начин на плащане – банков превод.

* В графата “Основание за плащане” ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да попълните номера на поръчката, който се генерира след приключването на поръчката. Ако не се попълни номер идентификацията на превода се затруднява и е възможно поръчката да не бъде активирана, тъй като няма да знаем за какво е плащането.

В случаите, когато банков превод се извършва от банка в чужбина, като всички разходи по превода са за сметка на наредителя в рамките на 14,00 лв. ( ≈ 7.00 EUR) за ПроКредит Банк, тъй като тази сума се удържа от страна на нашите обслужващи банки, при получаване на SWIFT преводи от банки извън България.

Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, се задължава да заплаща продажната цена на закупената от него стока, както и пощенските или транспортните разходи, невключени в тази цена, свързани с нейната доставка, в срок не по-късно от 3 работни дни от изтичане на срока по чл. 14, ал. 4. от ЗЗП.

 

Доставка


Доставка на закупени стоки от онлайн магазина на Casyopea.com се извършват само на територията на Р. България. Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срок до 3 работни дни.