Как да поръчам?

Уважаеми клиенти на www.casyopea.com, влизайки в страницата Е-МАГАЗИН, ще видите полета с указания, а именно:
-„категории на продуктите” – тук са представени всички стоки предлагани от www.casyopea.bg;
-„профил” – за Ваше и наше улеснение е необходимо да се регистрирате в www.casyopea.com еднократно. При всяко следващо посещение попълвайте в полето „потребител” своето потребителско име, а в полето „парола” – потребителската си парола. При забравена парола използувайте полето „забравена парола” и ще Ви изпратим на указания е-майл нова. За да пазарувате в онлайн магазина на www.casyopea.com не е нужно да се регистрирате;
– „кошница” – показва броя и вида на купуваните от Вас стоки;
– „промоции” – изложени са всички стоки, които имат промоция за периода;
– „нови продукти” – най-новите предложения.

Приемане на заявката:

Заявката за покупка се приема от www.casyopea.com чрез изпращане на съобщение до електронната пощенска кутия за кореспонденция с Клиента, което съдържа: информация за основните характеристики на заявената стока, нейната продажна цена с отстъпката (клиентска или на магазина), стойността на пощенските или транспортни разходи, невключени в продажната цена и свързани с нейната доставка, избрания от Клиента начин на плащане, посочените данни за фактура и адрес за доставка. Заявката поражда действие между страните след проверка на наличността на заявената за покупка стока и след потвърждаване на валидността й на посочения от Клиента телефон за връзка или чрез изпращане на съобщение до електронната му пощенска кутия за кореспонденция.

Цени:

Всички цени в www.casyopea.com са в български левове, с включен ДДС.
Указаните в www.casyopea.com цени на отделните стоки са за единично количество и не включват разходите за доставка.
Базовата отстъпка в онлайн магазина на всеки един продукт е 7%. Всички останали видове клиентски отстъпки се прилагат извън тези 7%.
Дължимата от Клиента продажна цена е посочената в поканата за закупуване на стоката към момента на подаване на заявката за покупка.

Начин на плащане:

Уважаеми клиенти, предлагаме Ви следния начини за заплащане на поръчаните стоки:

• Плащане при доставка
Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера. Тя  е отбелязана в цената на поръчката. Разходите по инакасо и застраховка се поемат от Потребителя.

• ePay
За да извършите плащане през системата на ePay е необходимо да бъдете регистрирани в системата. След като приключите с поръчката ще бъдете автоматично пренасочен(а) към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането.

• Банков превод
Необходимо е да посетите най-удобния за вас клон на която и да е банка и да преведете дължимата сума по сметка на “Леа 1” ЕООД.

Ако имате съществуваща банкова сметка в банка дължимата сума се прeвежда от вашата сметка по сметката на “Леа 1” ЕООД.
Ако нямате банкова сметка преводът се извършва чрез “ВНОСНА БЕЛЕЖКА”, като съответно цената на банковата такса е малко по-висока от колкото при платежното нареждане (между 2,00 и 6.00 лв. в зависимост от банката).

Попълнено “ПЛАТЕЖНО НАРЕЖДАНЕ” и “ВНОСНА БЕЛЕЖКА” се показва на последната стъпка от онлайн поръчката, когато е избран начин на плащане – банков превод.

* В графата “Основание за плащане” ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да попълните номера на поръчката, който се генерира след приключването на поръчката. Ако не се попълни номер идентификацията на превода се затруднява и е възможно поръчката да не бъде активирана, тъй като няма да знаем за какво е плащането.

В случаите, когато банков превод се извършва от банка в чужбина, като всички разходи по превода са за сметка на наредителя в рамките на 14,00 лв. ( ≈ 7.00 EUR) за ПроКредит Банк, тъй като тази сума се удържа от страна на нашите обслужващи банки, при получаване на SWIFT преводи от банки извън България.

 Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, се  задължава да заплаща продажната цена на закупената от него стока, както и пощенските или транспортните разходи, невключени в тази цена, свързани с нейната доставка, в срок не по-късно от 3 работни дни от изтичане на срока по чл. 14, ал. 4. от ЗЗП.

Доставка:

Доставка на закупени стоки от онлайн магазина на www.casyopea.com се извършват само на територията на Р. България. Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срок до 3 работни дни.