Регистрирайте се в магазина ни и получете 10% отстъпка от първата поръчка! Отстъпката ще бъде приложена автоматично при поръчка.

12 години

Публикувано от Alexander 11.06.2015 0 Коментар(и) Запознайте се с нас,

Касиопея – съзвездие, кралица или изумително красива богиня?

 

Името на старогръцки означава „тази, чието слово блести”. За нас, Касиопея е семейство, приятел и вдъхновител! Горди сме да споделим, че Касиопея стана на 12 години! 12 приказни години изпълнени с надежди, мечти, амбиции и креативна работа!

 

През 2003 г. когато започнахме работа, никой в България не беше чувал за СПА, еко продукти и природосъобразен начин на живот.

 

С течение на годините успяхме да се наложим като единствена по рода си марка на пазара. Успяхме да насочим вниманието на клиентите ни към използването на растителни продукти и да ценят всичко дадено ни от природата.

 

Какво стои в основата на успеха?

 

Стремеж към използване само на натурални съставки, невероятен екип и верни приятели, така наричаме клиентите си, за чиито желания мислим непрекъснато. И всичко това подправено с много любов и безкрайно вдъхновение!

 

Като всички 12 годишни все още правим грешки, но се опитваме да се поучим от тях. Всеки от екипа ни има свободата да твори, да дава мнение, да отстоява позицията си и да предлага идеи.

 

Всеки продукт, който излиза на пазара е дълго обмислян, създаден с любов и стремеж към изпитване и на най-малкия детайл. Като се започне от производството, което е изцяло ръчно и се завърши с намирането на най-подходящата опаковка и създаването на уникален етикет.

 

И тази работа, която ние смятаме за мисия, никога не спира. Стремим се да следим тенденциите на пазара, но и да имаме собствено „АЗ”.

 

Българска Национална Асоциация Етерични масла, Парфюмерия и Козметика

Днес Касиопея е един от водещите български производители на натурална козметика, ръчно правени свещи и сапуни. Всеки един продукт е създаден изцяло ръчно, използвайки естествени съставки и аромати.

 

От 2012 г. Касиопея е член на Българска Национална Асоциация Етерични масла, Парфюмерия и Козметика (БНАЕМПК), което за нас е едно голямо признание. Имаме няколко фабрики в България и продаваме продуктите си на пет континента!

 

Пожелаваме си безкраен порив към открития и креативност.

 

Благодарим на всички наши клиенти, които бяха с нас през всички тези години и че продължават да са с нас!

 

Благодарим им за положителните оценки и критиките!

 

Благодарим за доверието!

 

Вие сте нашето вдъхновение!

Остави коментар