Регистрирайте се в магазина ни и получете 10% отстъпка от първата поръчка! Отстъпката ще бъде приложена автоматично при поръчка.

Флирт в семейството

Публикувано от Alexander 28.07.2008 0 Коментар(и) Cway - лайфстайл списание,

4-6bФлиртът е игра на съблазняване, която сякаш позабравяме веднага щом открием човека за нас. Защо това е така, никой не може да обясни. Флиртът, освен че е начин да спечелиш вниманието и възхищението на някого, е и начин да интригуваш, да забавляваш, поканиш и да покажеш интерес към половинката си.

 

И така... ако флиртът ви се струва позабравено занимание, а половинката ви все по-често е намръщена и изморена и не успявате да си размените нужното внимание, не мислете че това е неизбежната скука на брака, а запрятайте ръкави и си припомнете как се играе тази игра... Започнете с малките неща.

 

Усмивката е неизменна част от флирта... усмихвайте му/и се по-често - скрито, нежно само за него/нея. Това значи много повече от хиляди обяснения. Усмивката може да е закачлива, мила, нежна или развеселяваща – не я скривайте, заради един уморен ден – много е възможно именно в нея да се е влюбил за пръв път вашият любим.

 

Изненадата е похват на флирта, който може да спечели цялата игра, но и може да е много рискован. Експериментирайте само, ако сте сигурни че изненадата ще е хубава! Изненадайте любимия с компютърна игра или нещо друго, което да е само и лично за него. Изненадата е вплетена в цялата игра на флирт, но в най-чистия си вид, тя трябва да е насочена специално към любимия. Ако му организирате романтична вечеря, нека той/тя да се почувства специален. Не правете грешката да приключите с усилията веднага, щом той седне на масата. Сервирайте, следете чашите, ухажвайте и глезете половинката си през цялата вечер. Покажете и, че е специална и важна за вас и че с удоволствие ще се грижите за това, тя/той да се чувства добре!

 

Напомнете за себе си! Поставете скришно в жабката на колата му кърпичка, напръскана със своят парфюм. Когато я отвори на път за работа, ще усети присъствието ви и ще му стане приятно. Оставете му съобщение на хладика или на огледалото в банята, когато знаете, че той ще отиде там след вас! Не е задължително да е обяснение в любов, а просто някаква закачка, която да го развесели и да го накара да се чувства добре. Не рискувайте това да се превърне в преследване от ваши вещи, съобщения и аромати, навсякъде където той погледне. Ефектът ще е отрицателен... и това ще се превърне в лоша изненада!

 

Поканете половинката си на среща! В края на дълъг и натоварен работен ден, понякога и алтернативата да се приберете вкъщи в какафонията от деца, домашни любимци и разхвърляна къща, не е най-предпочитаната. Винаги можете да си позволите малко бягство. Пратете изкушителен sms на съпруга си за среща в любимия ви ресторант. Ако се налага, можете да повикате детегледачка или приятелка за подкрепление... Ако имате възможност се приберете по-рано, за да се освежите и да смените роклята си. Тук също има много важно правило: не превръщайте вечерята в оплакване от изминалия ден! Това можете да правите през много други вечери.

 

Има много начини да флитрувате с половинката си. Освен, че е ценно и освежаващо за връзката ви, това е подправката в ежедневието, от която имате нужда. Бъдете изобретателни и не спирайте да изненадвате човека до себе си! Ако това ви се струва трудна и изморителна задача, представете си, че сте го срещнали вчера. Това ще ви помогне да погледнете на нещата от нов ъгъл.

 

  • Текст: Мария Крумова
  • Снимки: Stockxpert

Остави коментар