Регистрирайте се в магазина ни и получете 10% отстъпка от първата поръчка! Отстъпката ще бъде приложена автоматично при поръчка.

Спокойствие от етера - или как духът оцелява в града

Публикувано от letty 13.05.2018 0 Коментар(и) Cway - лайфстайл списание,

Запознах се с Деси не отдавна и бях запленена от нежността и спокойствието което излъчваше, а също така и от усмивката й, сякаш наистина е постигнала онзи вътрешния баланс, към който всички така силно се стремим. За това я помолих да сподели малка част от нейния свят и как човек като нея "усеща" Casyopea.

 

Ето какво ни сподели тя:

 

"Ако има няколко думички, които обличат в съдържание продуктите на Casyopea, това са: благоуханност, мекота, цвят, светлина и нежност. Срещата ми с тази феерия от всичко, което обичам, ми даде онова усещане, което помня в определени моменти от живота - усещане за наслада, отпускане и опиянение. Такива мигове за мен са ЙОГА ПРАКТИКИТЕ, които водя за другите и които правя за себе си, разходките сред ЖИВАТА ПРИРОДА, работата ми с ЕСТЕСТВЕНИТЕ КРИСТАЛИ и създаването на моите любими ЕТЕРИЧНИ МАСЛЕНИ СМЕСИ. Ако трябва да бъда честна да се потопиш в света на ароматните масла е истинско пиршество за сетивата. Днес това е толкова необходимо на човек, особено на онзи, който живее в града. Защо? Защото ежедневието на градския човек е повече от динамично, това е една луда и пагубна надпревара с времето, в която губим почти всички мигове на духовност, любов, радост и красота. В нея, ние загубваме себе си и много често забравяме какъв е смисълът на нашето съществуване. И, ако Вие сте живели на село или сред природата, знаете за какво говоря. Загубата на идентичността и спокойствието в градски условия е задължителен атрибут на почти всеки. За голямо съжаление днес това е изписано по лицата на хората, които срещаме по улиците. Къде остана усмивката, с която знаем, че можем да победим всяко зло, всяко неразположение, всяка трудност и криза? Попаднали в ограничаващия човешката еволюция капан на мръсен въздух, негативни емоции, напрежение, бързане и стрес, ние трудно бихме могли да опазим здравето, спокойствието на ума и напрактика своята нормалност. И както е казал Фройд: „Всеки нормален човек на света, е нормален само частично.“ Бих подкрепила тази верна сентенция съвсем практически, защото „си падам“ по практичните неща.

 

Моето предложение към Вас, за да съхраните своята „частична нормалност“ включва няколко силни метода, които лично мен, а и много други са сапасили от загубата на нормалността. Нека отбележим с главен шрифт нашето спасение на градски хора: ЙОГА, МАСАЖ, АРОМАТЕРАПИЯ, СВЕТЛИНА. Интересно е да споделя с Вас, че ароматните масла могат да бъдат част от всички тези важни спасители на съвременния човек. Използвам качествени аромати в йога практиките за по-дълбоко отпускане на клиентите ми, при работа с определени енергийни центрове от тялото (така наречените чакри), както и при целенасочено енергийно въздействие върху определени качества или обстоятелства в живота, които не харесваме и желаем да променим. Именно затова, използвайки продуктите на Casyopea, аз открих леснота и достъпност, която повечето хора нямат. Какво искам да кажа? Ето един пример: за да успокоиш ума от стреса на дневния ритъм, трябва да използваш точно определени етерични масла. Но колко от хората имат възможност (време и желание) да се запознаят с теоретичната информация за това кои са маслата, които отпускат сетивата и те карат да се потопиш с лекота в дебрите на съня, да забравиш емоциите от изминалия ден и това да не крие никакви рискове с предозиране, защото трябва да си наясно и с концентрацията от маслото, което ползваш. В този случай най-бързият и достъпен начин да влезеш в контакт с природата е например да си купиш натурален сапун, душ-гел или крем за тяло с определен отпускащ аромат. И така само за няколко броени минути всички негативи и напрежения се изтриват и ароматът се носи около тялото ти дори в съня!

 

Удивлявам се на богатата гама от натурални и органични продукти на марката Casyopea. Интересното е, че те включват качествени етерични и базови масла, а и се залага на един от най-любимите ми елементи в енергийния арсенал на всеки терапевт - СВЕТЛИНАТА! Ръчноизработените ароматни свещи и восъчни лампи са изключително красиви и всяка една е уникална, тъй като в нейния дизайн участват съвсем естествени компоненти, дошли направо от гората, полето и градината - сухи плодове, цветя, билки и самия етер, т.е. духът, енергийното съдържимо от различни растения. Това допринася за неповторима атмосфера у дома - по време на вечеря, докато работиш на компютъра, докато релаксираш във ваната или за повече романтика в спалнята. Ако трябва да споделям любимите си, най-нежни като усещане средства за подобряване на здравето в градски условия чрез енергия, то ароматотерапията със сигурност е в моята топ листа.

 

Така че приветствайте и Вие натуралните продукти на Casyopea в своето ежедневие. Гарантирам Ви, че ще се потопете в един приказен свят, който ще Ви въведе в по-различна реалност - тази на контакта с енергията от Природата - онази, в която би трябвало по- често да прекарваме по- голямата част от своето време."

 

  • Автор: Десислава Атанасова - дизайнер на кристални бижута, лектор, йога инструктор, създател на „ЧАКРА“- холистичен център за здраве, мир, йога, масажи, аюрведа
  • Facebook.com/DesiataHandmadeCrochetAccessories
  • Facebook.com/ЧАКРА-180662222654301