Регистрирайте се в магазина ни и получете 10% отстъпка от първата поръчка! Отстъпката ще бъде приложена автоматично при поръчка.

Предложението

Публикувано от Alexander 30.06.2008 0 Коментар(и) Cway - лайфстайл списание,

 

4-2b„Ще излезеш ли с мен?”, „Хайде да пием по нещо след работа?”, „Искаш ли да вечеряме заедно?”, „Ще се омъжиш ли за мен?” – и прости и не толкова простички въпроси, пълни с толкова очакване, трепет, желание и мечти, преди и след като ги чуем…

 

Замисляли ли сте се колко много смисъл се крие в тези въпроси, зададени от любим човек? Обикновено предложението сме свикнали да бъде изречено от мъжа - той ще изведе дамата на вечеря, той ще и предложи брак… Но не по-малко вълнение изпитва той от този акт и не по-малко би се радвал, ако нежната половинка поеме инициативата. Поканата е важно изживяване и за двамата. Предложение е жеста, който стои на границата между два етапа на връзката. В него е събрана романтичността на важните моменти. Първите продължителни погледи, първият флирт е последван от първата покана за среща. После следват безброй предложения - едни по-сериозни, други по-маловажни, но всичките носещи по нещо от онзи момент на очакване, на признание, на благодарност.

 

Да събереш кураж да предложиш среща на почти непознат/а с когото сте разменили няколко погледа е сложно за повечето хора. Сложно е също и да реагираш на това? А ако бяхме по-смели, колко ли възможности щяхме да имаме да срещнем подходящ човек, или различен, пък било то и за една приятна разходка или разговор. А защо не... Смелостта идва с усмивката! Усмихнете се и отидете до момичето от съседния офис, по което си падате, откакто я видяхте за пръв път. Предложете и да пиете по нещо след работа! Ако откаже, не е страшно... Следващият път тя ще предложи! А защо жените да не могат да направят първата крачка – това би улеснило много недотам решителните мъже. Ако вече сте преживели първото предложение и много вълнуващи такива след това, като „Искаш ли да се повозим на лодка?”, „Ще празнуваш ли с мен Деня на влюбените?”, „Искаш ли да си пренесеш и останалия багаж вкъщи (освен четката за зъби)?” и се чудите кога, как и дали да преминете към онова, тъй важно за повечето хора предложения... спокойно! Предложението за брак е сериозна стъпка! Първо трябва да сте наясно със себе си и с желанията на половинката, че това е, което искате, оттам нататък всичко е въображение. Направете този момент незабравим! Ако очаквате да ви дам оригинални предложения, за това как точно да предложите на любимия човек, сбъркали сте! Това трябва да е ваше, лично и незабравимо изживяване и всякакви готови решения ще го развалят. Замислете се за всички общи любими неща, и ги съберете на едно място!

 

Ако вече сте открили своята половинка, не мислете, че магията на предложението е отлетяла. Тази есенция на романтичността е винаги на разположение... Обадете се още сега на любимия и го поканете на вечеря, дори тя да е в уюта на домашната обстановка, направете я незабравима! Само вие знаете как!

  • Текст: Мария Крумова
  • Снимки: Stockxpert

Остави коментар