Регистрирайте се в магазина ни и получете 10% отстъпка от първата поръчка! Отстъпката ще бъде приложена автоматично при поръчка.

Няма невъзможни неща!

Публикувано от Alexander 17.04.2015 0 Коментар(и) Запознайте се с нас,

Успехът не е въпрос на късмет, а въпрос на избор.

 

Да получим това, което искаме не е толкова трудно, колкото мислим. Всичко, което е необходимо е да действаме. Не чакайте нещата да се случат сами. Винаги ще има лоши периоди, трудности, препятствия и неща за преодоляване. Започнете да действате и с всяка следваща стъпка ще ставате все по-уверени и сигурни в собствените си сили.

 

Една от главните причини хората да не постигат целите си е, че не предприемат действия в посоката, в която искат да се развиват. Не говорете само за плановете и желания успех, започнете да действате, Сега и Веднага. Спрете да чакате най-желаната работа, най-подходящия партньор или уникалната възможност. Ако не действате сега, губите шанса си! Знаете поговорката, че птичето само веднъж каца на рамото.

 

Понякога шансовете ни се изплъзват, докато стоим и чакаме подходящата възможност. Затова не чакайте, а действайте. Първа стъпка към целта е да промените начина по който мислите за себе си и за света около вас. Възпитавайте мислите си и вярвайте в себе си! За да успявате във Вашите начинания трябва да мислите правилно!

 

Ако искате да стигнете до целта си трябва да знаете къде искате да отидете и как да стигнете там. След това – никога не се предавайте. Смисълът на живота не е да се оплаквате от това, което ви се случва, а какви действия предприемате, когато нещо ви се случи. Не използвайте думата "невъзможно". Изхвърлете я от речника си. Изправете се срещу препятствията и ги преодолявай. Ще разберете, че те не са и на половина толкова лоши и трудни за преминаване, колкото си мислите.

 

Как гледате на даден проблем е много по-важно, отколкото самият проблем. За това винаги мислете позитивно и превръщайте проблема във възможност. Нашата най-голяма слабост лежи в отказването. Най-сигурния път да успеем е винаги да опитваме още веднъж. Много от провалите, са на хора, които не са осъзнали колко близо до успеха са били, когато са се отказали.

 

2При нас открихме един такъв много мотивиран и уверен в себе си човек – Ваня!

 

По нейните думи..."няма невъзможни неща. Може би има трудно постижими. Когато човек има цел в живота си и държи на нея ще я постигне, колкото и усилия да му коства това. Ако вършиш всичко с удоволствие и увереност, един ден ще постигнеш целта, за която мечтаеш и ще си поставиш по-висока, която води към върха.

Борете се за това, което ще ви направи щастливи и забравете израза "Не мога". Всеки път, когато някой ви каже, че не можете да направите нещо, бъдете упорити и докажете, че можете да се справите”.

 

Нищо не е невъзможно в ръцете на някой, който е достатъчно упорит да продължава да опитва.

 

Бъдете смели! Имайте вяра в себе си! И действайте!

Остави коментар