Регистрирайте се в магазина ни и получете 10% отстъпка от първата поръчка! Отстъпката ще бъде приложена автоматично при поръчка.

Нова година - нови планове

Публикувано от Alexander 08.01.2009 0 Коментар(и) Cway - лайфстайл списание,

2-18bЛюбопитно е как, макар и да знаем, че началото на новата година всъщност не променя живота ни особено, ние се чувстваме по-различни. Започваме да си правим равносметки и да планираме така, сякаш живота ни едва сега започва...

 

Е, това може би да е само психологически феномен и вероятно след месец ще сме забравили за всички планове, но може и да се възползваме от това си състояние и да планираме желаната промяна. Какво ни спира да реализираме плановете си? Обикновено се предаваме пред идеи като “Тази година ще започна да спортувам!”, “Ще отида на почивка на Хаваите!” или “Ще отслабна с 5 кг.!”, заради невъзможността да реализираме всичко и веднага! Но на кого е нужно всъщност това – годината е пред нас!

 

Имайте предвид това, когато планирате! Разпределете желаните промени по месеци и се фокусирайте върху тях една по една. Искате да отслабнете - отделете повече свободно време в избран от вас месец, за да посетите диетолог, да прочетете повече за правилния за вас начин на хранене и спортуване. Когато започнете веднъж и положите усилия известно време, после всичко си идва на мястото. Искате да отидете на почивка – планирайте бюджета си отрано, отделете време за да я планирате още в първите месеци на годината и така ще съкратите бюджета наполовина.

 

Не се отказвайте от новогодишните си планове, защото те обикновено се появяват след неизбежната равносметка на отминалата година и отразяват най-точно нуждите ни! Запишете си ги на голям красив лист и ги разпределете по месеци, така дори да не успеете да ги реализирате тази година, то поне ще сте на една крачка по-близо до тях!

Остави коментар