Регистрирайте се в магазина ни и получете 10% отстъпка от първата поръчка! Отстъпката ще бъде приложена автоматично при поръчка.

Не работа, а удоволствие!

Публикувано от Alexander 22.05.2015 0 Коментар(и) Запознайте се с нас,

За да си успешен, трябва сърцето ти да е в работата и работата да е в сърцето ти!

 

Прецизност, точност, отговорност! Това е първото ти впечатление за Кремена.

 

Винаги усмихната, любезна и много мила. Към всеки един клиент се отнася с голямо внимание. Опитва се да удовлетвори изискванията и желанията дори и на най-капризните. И всичко това прави с удоволствие и искрена усмивка. Старателна и точна, винаги можем да разчитаме, че работата ще бъде свършена и то добре. Интересува се в детайли за всички съставки на съответните продукти, за да може да даде възможно най-пълната консултация на всеки.

 

СПА консултанта трябва да предаде на клиента цялото старание, внимание и желание, с което се създават продуктите на Casyopea. Кремена е един от хората, който прави това възможно най-добре. Това е човек, за който работата не е досадно задължение, а удоволствие.

 

А това е основно, за да си част от екипа на Casyopea!

 

Отлично работи в екип, дипломатична и очарователна. Освен всички останали качества, притежава и естествен финес и елегантност, качества които се проявяват бързо при спецификата на този тип работа, където е важно вниманието към детайла, съчетаването на цветове и аромати!

 

20150520_192231 „Работата с хора е винаги интересна, казва Кремена, а и няма нищо по-хубаво от усмивките на доволните ни клиенти, които сме успели да зарадваме с тяхната покупка или с избрания за скъп човек подарък. Стремим се винаги да предлагаме това, което е най-подходящо за отделния клиент, съобразено с неговите изисквания и предпочитания. При нас покупката не е на всяка цена, винаги казваме за особеностите на даден продукт, в случай че клиентът смята да вземе нещо, което не съответства на неговия тип кожа, например. Ненавиждам агресивния маркетинг и се радвам, че ние в Casyopea не го прилагаме. Тук е място за релакс, не за допълнителен стрес. Всичко при нас е направено от нечии ръце, във всеки продукт, във всяка опаковка и всеки малък детайл, някой е вложил частица от себе си и това определено не остава незабелязано и неоценено, което е голямото удовлетворение от работата ни. Често клиентите ни споделят колко ни завиждат, че работим на толкова красиво място и сред толкова аромати. Ами какво да ви кажа .. за завиждане сме си”.

Остави коментар