Регистрирайте се в магазина ни и получете 10% отстъпка от първата поръчка! Отстъпката ще бъде приложена автоматично при поръчка.

Най-лъчезарният СПА консултант на Casyopea

Публикувано от Alexander 13.03.2015 0 Коментар(и) Запознайте се с нас,

Преди няколко месеца търсихме подходящи СПА консултанти, които да представят марката Casyopea по най-добрият възможен начин.

 

Силвия от CasyopeaТогава срещнахме Силвия! Тя ни грабна веднага със своята лъчезарна усмивка и ентусиазъм. Сега, няколко месеца по-късно, ние продължаваме да сме убедени, че сме направили най-точният избор. Нейната позитивна личност зарежда всички с положителни емоции.

 

„Причината да работя в Casyopea е, че тя ми носи наслада, казва самата Силвия. Всеки ден имам възможност да науча и да постигна нещо ново и различно, да се срещам с нови, интересни хора. Това ме зарежда с много положителна енергия, да виждам хората доволни от продуктите и от обслужването.

В Casyopea имам свободата да творя, да бъда предприемчива и гъвкава. Приятната среда, добрите отношения с колегите, страхотните продукти, с които работим, всичко това ми дава стимул да ходя всеки ден на работа с усмивка!!!”

 

За да бъдем креативни и да работим с лекота, всеки трябва да намери своето място и да превърне работата в удоволствие.

 

Много се радваме, че сме открили в Casyopea такъв човек!

Остави коментар