Регистрирайте се в магазина ни и получете 10% отстъпка от първата поръчка! Отстъпката ще бъде приложена автоматично при поръчка.

Кой какъв е, според любимото му цвете?

Публикувано от Alexander 11.05.2009 0 Коментар(и) Cway - лайфстайл списание,

 

цветяНяма как да не сте се усмихнали при вида на толкова много цветя! А сега преди да прочетете какво пише до тях, посочете това, което ви харесва най-много. Това не е свързано само с усета ви за красота, но и с характера и душевността ви. 

  • Лале - Хората, харесващи лалетата са енергични, с лекота се адаптират към различни обстоятелства. С лекота се справят в най-различни ситуации. Те са обаятелни, общителни и мечтатели.
  • Люляк - Ако харесвате люляка, най-вероятно притежавате богата душевност и имате творчески дух. На вас винаги може да се разчита. Люляците са романтични личности, които обаче все не са достигнали стремежите си към съвършенство и страдат от това. Въпреки, че са доста чувствителни натури, се стремят дане показват чувствата си.
  • Теменужка - Хората, харесващи теменужки са истинските мечтатели – олицетворение на романтичност и сантименталност. Те често бродят в миналото или в далечното бъдеще и реалния поглед в настоящето често им се губи. Предпочитат да сa в сянка, но винаги сa готови да вземат всичко, което смятат, че им се полага. Обичат да си поставят високи цели и да се стремят към постигането им.
  • Роза - Розите са силни и страстни, като червеното на розата. Те винаги отстояват принципите си. Ако харесвате това цвете, вие сте активна и оригинална личност, със стил и оригинално излъчване. Вие сте здраво стъпили на земята и преценявате реално обстоятелствата около вас. В любовта си се отдавате изцяло и изисквате същото от отсрещната страна. Хармонията, която носите в себе си, умеете да я предавате и на околните.
  • Карамфил -  Карамфилите се открояват с двойствената си природа. Те често сменят отношението си и настроението си към околните, но не го крият.  Залагат много на настоящото си настроение и нагласа и се ръководят от него. Въпреки това обаче проявяват способност да запомнят всяка добра или лоша постъпка, която сте им причинили.
  • Орхидея - Хората, предпочитащи  това красиво екзотично цвете, се отличаваш с оригинално мислене и сложен характер. Те често проявяват странности и капризи и е доста трудно да им се угоди. Винаги са в търсене на нови предизвикателства, обичат пътешествията, динамиката и не се застояват дълго на едно място.
  • Гладиола - Тези хора са с широк мироглед и са много енергични. Те са претенциозни, но в добрия смисъл – винаги знаят какво искат и знаят как да го постигнат. Аналитичното им мислене им помага да са добри началници и често такива хора заемат ръководни позиции.
  • Хризантема - При вас често емоциите надделяват над здравия разум и това води до взимането на погрешни решения. Имате голямо въображение и креативен поглед, с чиято помощ се справяте с всякакви трудности с лекота.
  • Лилиум - Ако харесвате лилиуми, вие вероятно сте от онези горди, енергични хора, с ярко изразено чувство за достойнство и винаги постигащи това, към което се стремят. Такива хора са твърде амбициозни, за да имат сериозни връзки, но никога не страдат от липса на обожатели.
  • Люляк - Ако харесвате люляка, най-вероятно притежавате богата душевност и имате творчески дух. На вас винаги може да се разчита. Люляците са романтични личности, които обаче все не са достигнали стремежите си къ съвършенство и страдат от това. Въпреки, че са чувствителни натури, те не показват чувствата си.

Остави коментар