Още от ранните си тийнейджърски години обичам да сменям визията си често и радикално, в зависимост от моментното ми настроение. В един или друг момент в косата ми е присъствал вероятно всеки един цвят от дъгата, стилът ми на обличане се сменяше из основи на всеки 6 месеца, а относно експериментите ми в гримирането дори няма да задълбавам.
С годините неистовата необходимост за постоянна промяна се уталожи, вкусът ми за дрехи вече не се сменя с такова темпо и не боядисвам толкова често косата си, а когато го правя, най-често е в естествени за човешкия вид краски.
Все пак любовта ми към разнообразните начини на себеизразяване остана, но средствата ми днес са по-умерени и доста по-деликатни.

Затова представям любимите си кремове на Касиопея, на които разчитам винаги за хидратирана и подхранена кожа и за това да бъда малко различна всеки път, когато реша.


Започвам с Aloe Dream, защото всички имаме нужда от малко слънце, предвид дългите зимни месеци. Aloe Dream е за моментите, когато искам нещо леко и свежо по кожата си. Напомня ми на безгрижно, мечатателско лято, шум от разбиващи се вълни в далечината, лек слънчев загар и поля със слънчогледи по пътя към морето. Това е кремът, който ми носи топлина и енергичност. Aloe Dream – безграничното лято.Следващият ми избор е крем за тяло Mon Cherry. Аромат, в който се влюбваш мигновено, в съчетание с най-меката и нежна текстура. Като бели, пухкави облаци над черешова градина в някой пролетен следобед. В богатият му аромат присъства сладко-горчива нотка на игривост, на засмяно детство, нещо, което винаги ще ме очарова и ще ме кара да избирам този крем, със или без повод. Mon Cherry – френски шансон и черешова романтика.Идва ред на UltraViolet – кремът на женствеността. С плътна, но не тежка текстура и с отличителен, притегателен аромат. Избирам го, когато искам да усетя силата и красотата в предизвикателството да бъдеш жена. Комбинация между усещане за нежност и борбеност. Категоричен, но изящен – това за мен е UltraViolet.За финал избирам крем за тяло Night Wish. Богата текстура и незабравим, луксозен аромат. Името му говори само за себе си- това е крем, който носи усещане за нощ – богата, наситена, дълбока. Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта, но не е ли вечерта далеч по-интересна? Този крем е чувственост, наситеност, едно наистина главозамайващо усещане, което трае чак до сутринта, точно като аромата му. Night Wish – смелата, незабравима нощ.

Автор: Явора Енчева