Регистрирайте се в магазина ни и получете 10% отстъпка от първата поръчка! Отстъпката ще бъде приложена автоматично при поръчка.

Големите и важни неща идват в малки опаковки!

Публикувано от Alexander 27.03.2015 0 Коментар(и) Запознайте се с нас,

Предполагам всеки от вас познава поне един от тези уникални хора, които с лекота се сприятеляват с всички! За които общуването с хората е като въздуха, който дишат! За тях комуникацията не е задължение, а необходимост.

 

20150324_151439Една от тях е нашата Алекс!

 

Тя е най-общителният човек, който съм срещала в Casyopea. С такава лекота и непринуденост разговаря с всички, че още след първия разговор си тотално очарован и абсолютно уверен, че можеш да се разбереш с нея по всеки въпрос.

 

В работата си е отговорна и уверена, упорита и всеотдайна. С лекота печели клиентите, така както и приятелите си.

 

"... Важните неща не винаги са в голяма опаковка, споделя Алекс, те се крият в малките жестове, които правим за нашите любими хора всеки ден. Полученият подарък в малка опаковка от важен за мен човек ме кара, да се чувствам обичана и ценена.

 

Понякога желанието да постигнеш нещо голямо в живота, е нужно само, да го направиш с малки, но смели крачки.

 

За мен е удоволствие да работя за ''Casyopea'' и мога да направя вас и вашите любими хора щастливи с грижовно опаковани от мен малки, но не по-малко важни подаръци. Не забравяйте, че в дори и в малките подаръци има нещо голямо, истинско и от сърце! ...”

 

Такава е нашата Алекс – усмихната, остроумна и очарователна!

Остави коментар