Забравили сте вашите детайли?

Hola Chicas!

от / / Casyopea Family, Статии CWAY

Казвам се Десислава Борисова и съм дистрибутор на Casyopea във Валенсия, Испания.

6За мен това предизвикателство се превърна в удоволствие още от самото начало, когато открих първия щанд за козметика в града. В последствие разпространявам продуктите в различни търговски вериги и салони за красота в цялата страна и съм истински щастлива от успеха и позитивното приемане на продуктите тук.

Невероятните аромати и красив външен вид, както и благоприятния ефект от натуралните съставки на козметичните4 продукти Casyopea допринесоха за моя успех и зарадваха многобройните ни клиенти, които докоснали се веднъж до красотата на природата чрез нашите продукти, остават верни наши клиенти и занапред, което е най голямото признание за мен и е причината да съм все по-мотивирана към развитието и разширяването на тази дейност.

Обичам Casyopea и се радвам, че работя с такъв прекрасен екип от професионалисти, които винаги ме подкрепят и чувствам като приятели.

3А когато обичаш и вярваш в това което правиш, то несъмнено те зарежда с позитивна енергия, която те кара да продължаваш напред знаейки, че вървиш във вярната посока.

Топли усмивки от слънчева Испания!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

НАГОРЕ