Забравили сте вашите детайли?

Очертайте Вашия бизнес и самостоятелно развитие естествено и красиво!

Компания CASYOPEA® е създадена преди 10 години и установява стабилни бизнес отношения с дистрибутори, франчайз партньори и търговци на дребно в Европа и Азия. С натрупаният през годините опит, компанията предава на своите партньори разработена специфична система за цялостно изграждане, организиране и управление на търговски щанд CASYOPEA®.
1. Защо да избера екипа на CASYOPEA? CASYOPEA® Ви дава възможност да реализирате собствен бизнес за себе си, но не и единствено от себе си. Това не е обикновен бизнес модел. Това е търговия на интернационално ниво, целенасочена да увеличи бизнес възможностите с ниски инвестиции и прости операции. Ползите за франчайзополучателя започват от първия ден със съдествието и подкрепата на франчайзодателя при преговори за разположение на щанда, насоки в конструкцията на киоска, оптимален избор на продукти, рекламни материали и постоянна помощ след отварянето на обекта.
2. Ще получа ли обучение? Едно от най-ценните предимства, които получавате от франчайз партньорството е обучението. Трейнинг периода се извършва предварително на място в магазини и щандове CASYOPEA® или директно в държавата, в която ще бъде разположена франчайз единицата. Курсовете се провеждат на английски или български език от обучен специалист от CASYOPEA®.
Основните задачи на обучителния период са:
Опознаване на цялостната концепция на компания CASYOPEA®;
Запознаване с продуктовия микс в детайли;
Знания относно използваните продажбени и маркетингови методи;
Управление и усвояване на работа със стокова програма и касов апарат;
Овладяване на тактики в подготовката на поръчки, поддръжка и управление на търговския обект.
3. Кой се заема с изработката на щанд CASYOPEA? Компанията работи със специализирани дърводелци, изгработили всички действащи щандове CASYOPEA®. Киоска е проектиран на база продуктовия асортимент, възможността за лесен достъп до всеки продукт и подходящо работно пространство, запазвайки атрактивната си външност и дизайн. Приблизителната площ на щанда е 10-15кв.м. Възможна е и изработката на щанда от местни дърводелци, в страната, в която обекта ще бъде разположен. Всички необходими схеми и скици ще бъдат предоставени за ползване. И в двата случая готовият щанд притежава ръководство за лесна и бърза конструкция.
4. Ще получа ли помощ по време на работа? Разбира се! Екипа на CASYOPEA® предоставя постоянна подкрепа и консултации за всяка една стъпка към успешните продажби, качествено задоволяване на потребностите на клиентите и всякакъв тип въпроси и информация от страна на франчайзополучателя. Напътстваме и работим с нашите клиенти с необходимата грижа и професионализъм за успешното управление на бизнеса и формиране на добре утвърдени пазарни позиции.
5. След колко време ще имам действащ бизнес? С добра организация и ясно дефинирани цели, франчайзополучателя ще получи действаща франчайз единица след месец. Всички етапи по отварянето на търговския обект се разглеждат внимателно със служителите от различни отдели в CASYOPEA®.
6. Ще получа ли логистична подкрепа? Логистичните решения са на база вида на използвания транспорт. Разходите по доставката зависят от географското разположение на обекта и крайното тегло. CASYOPEA® подпомага своите клиенти в намирането на най-добрата транспортна оферта. Клиента избира най-подходящия и удобен транспорт (въздух, вода, вода и др.) и на тази основа логистичния отдел ще предостави релевантна оферта. Съществува възможност партньора сам да организира доставката от чужбина, но опита показва, че е малко по-скъпо.
Друг вид въпроси като изготвяне на ценова листа, евентуална печалба от действаща единица, основни разходи и първоначални инвестиции, продуктов асортимент, доставчици, изготвяне на поръчка, допълнителни такси (франчайз и маркетингова такса) се обсъждат допълнително на база избраната локация за разположение на обекта, неговия размер и др.

Име (задължително)

Телефон

Град

Съобщение

Email (задължително)

Държава

Компания

Вид партньорство:

 

________________________________________________________

Франчайз партньори:

НАГОРЕ