Забравили сте вашите детайли?

Компания CASYOPEA® е един от водещите български производители на натурална козметика, восъчни продукти и сапуни. Всеки един продукт е създаден в процес на 100% ръчна изработка на компанията, използвайки естествените съставки и аромати, подарени ни от Майката Земя. След години на упорита работа и растеж, CASYOPEA® разработи собствени принципи, базирайки се на постоянно обслужване на клиенти и фокус върху бизнес изискванията на нашите партньори. Опитът ни научи, че всяко взаимоодействие с клиента е възможност да се запознаем в дълбочина с неговите изисквания и да намерим най-подходящия начин за тяхното изпълнение. Компанията е отворена към разширяване на търговската си дейност на нови привлекателни пазари. Сега Ви предоставяме тази възможност!

Стандартни условия на работа.

Задаване и изпълнение на поръчки. Поръчките могат да бъдат изпратени по електронната поща на адрес office@casyopea.com. Отдел Продажби ще се свърже с Вас в рамките на 3 дни с информация за подготовката на поръчката. Стандартния срок на изпълнение на една заявка е 2 седмици. В ненатоварени периоди, този срок може да бъде съкратен. Поради ръчната изработка на продуктите са възможни леки промени в дизайна, декорацията и основните характеристики на продукта.

Плащането е 50% с приемането на поръчката и 50% преди доставката. Кредитни условия могат да бъдат договорени.

Логистика. CASYOPEA® подпомага своите партньори в намирането на най-добрата транспортна оферта. Логистичния екип поддържа постоянни връзки с повечето транспортни компании в страната и преговаря за най-подходящия вид транспорт. Единствено след съгласието на клиента, поръчката се подготвя за износ. Независимо от това, всеки може сам да организира транспорта и вземането на поръчката от склад. Транзитното време зависи от избрания вид транспорт (вода, въздух, вода) и крайната дестинация. Товаро-разтоварните дейности на стоките се извършват в работни дни. Във всички случаи CASYOPEA® препоръчва карго застраховка. Компанията не носи отговорност за повредена стока по време на транспорта.

Приложимост със закона. Стандартния договор за дистрибуция е предмет на регистрация в Българско-търговско промишлената палата (БТПП) с продължителност 1 година. Изключителни права на дистрибуция могат да бъдат разпределени по региони или страни.

Условия на производителя:

Минимално количество продукти при покупка не е задължително;

Дистрибуторът покрива всички държавни разходи за регистрация на продукти CASYOPEA® на територията на държавата, в която оперира.

Подкрепа на клиента:

Пълна помощ и подкрепа в търговията с козметични продукти;

Логистична помощ;

Предоставяне на подборна информация за продуктовия асортимент и маркетинг съвети за успешни продажби;

Предоставяне на всички продуктови документи и сертификати за законна международна търговия;

Изработка на подходящи рекламни материали.

Име (задължително)

Телефон

Град

Съобщение

Email (задължително)

Държава

Компания

Вид партньорство:

 

________________________________________________________

Дистрибутори:

НАГОРЕ