Забравили сте вашите детайли?

Кал в банята

от / / Натурална красота

Минералната кал, която може да се открие в изобилие по бреговете на Мъртво море в Израел, е с доказани лечебни качества, идеални за различни видове терапия. Но не се терзай, че Мъртво море не е на няколко часа път с кола. За нас, които не можем да стигнем до там по една или друга причина, съществуват спа центровете и домашните маски с натурална кал от Мъртво море.
Тези уникални процедури ревитализират кожата, възстановяват нейните естествени защити и ниво на хидратация, облекчават раздразнения, зачервявания и напуквания. Минералната кал има мигновен ефект върху кожата и веднага можеш да я почувстваш освежена и чиста. Благодарение на комбинацията от магнезий, бромид и минерални соли, фините частици на калта елиминират излишното омазняване и мъртви клетки и изчистват токсините, наслоени в порите. Като резултат кожата диша по-свободно. В допълнение калта стяга зоните, най-предразположени към бръчки, например около устата, очите и по челото и разкрива един по-здрав, подмладен кожен слой. Само не се обърквай; калта от задния ти двор няма да свърши същата работа. По-добре погледни тук
stockxpertcom_id10994131_size2
Освен всички необятни подобрения, които нанася на кожата, минералната кал от Мъртво море е и метод за облекчаване на артрит, мускулна схванатост, болки, ревматизъм, ставни възпаления и много кожни проблеми, тъй като има способността да подобрява циркулацията на кръвта и да снабдява порите с естествено полезни елементи, които бързо проникват в тялото.
Калта от Мъртво море е всеобщо призната за своите забележителни качества и въздействие върху здравето. Затова не се колебай да се поглезиш с благoтворна маска с кал. Освен всички ползи за здравето и красотата ще изживееш и незаменими мигове на релаксация.

  • Pin It

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

НАГОРЕ