Забравили сте вашите детайли?

Детска работилница Casyopea в дом “П. М. Велкови”, В. Търново

от / / Детски работилници, Новини, Събития

На 21 март 2015 г. в Дома за деца лишени от родителска грижа „Пеню и Мария Велкови” гр. В. Търново се състоя дългоочакваното от нас събитие!

Няколко пъти до сега сме провеждали детски работилници в различни градове. Разбира се, имахме някаква приблизителна представа, какво ще се случи, но не бяхме подготвени за ефекта, който ще предизвикаме.

Бяхме посрещнати от десетки любопитни погледи и песни за поздрав. Всички бяха много нетърпеливи да разберат какво ще се случва. След кратки обяснения от наша страна, децата се включиха с голям ентусиазъм във всички дейности. Заедно приготвихме крем за тяло, използвайки Creamy Kit и ароматизатори от натурален сапун. За много кратко време залата се изпълни с аромати, оживени коментари и ентусиазирана работа. Оказа се, че с правилни указания и малка помощ от наша страна, дори най-малките деца успяха сами да приготвят кремчета.

Всички бяха толкова развалнувани и щастливи, че ние също се заразихме от тяхното настроение. Накрая всеки получи собственоръчно направения си крем, ароматизатори и сапунчета. Имаше подаръци и за децата, които не успяха да присъстват, поради ангажимент в състезание по ориентиране.

На тръгване ни беше трудно да се разделим. Толкова емоционална беше тази среща!

Бяхме изпратени с много мили думи, детски усмивки и прегръдки!

Сега сме още по-мотивирани да реализираме дарителската си кампания свързана с комплектите DIY Casyopea!

Непременно ще се върнем, за да се срещнем с новите ни приятели и да дарим всички събрани средства, под формата на необходими материали и пособия за децата!

Защото детските усмивки нямат цена!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

НАГОРЕ